Overnachten in Appingedam bij IAB B&B

Wilt u overnachten in Appingedam? Bijvoorbeeld om nog eens een kijkje nemen in Appingedam of de avond van te voren al naar de cursuslocatie gaan? Dat kan, want IAB Ingenieurs heeft nu een eigen bed & breakfast. Er kan worden overnacht voorafgaand aan, tussen cursusdagen in of na de cursus. De kosten zijn € 70,- per nacht per persoon, inclusief ontbijt en exclusief btw. De B&B is op hetzelfde adres als de trainingslocatie, u kunt dus lopend naar de training!

Overnachtingen kunnen gemakkelijk tijdens het bestellen van een cursus via onze webshop worden geboekt; geef dan bij het bestellen de data aan waarop er een overnachting wordt gewenst.

De bed & breakfast is vooralsnog alleen te huur voor cursisten van IAB Ingenieurs BV. We hebben plaats voor maximaal vijf personen. Eén slaapkamer is op de begane grond, evenals één van de twee badkamers. Uiteraard is er wifi aanwezig. Naast de vijf privéruimten is er een grote woonkamer om te ontspannen. In de ruime keuken wordt ‘s morgens een uitgebreid ontbijt geserveerd.