Samenwerking hebben we als IAB Ingenieurs op twee manieren:

  1. Met collega docenten waarmee we trainingen en cursussen verzorgen.
    • Een aantal trainingen en cursussen worden in samenwerking gegeven met collega docenten.
  2. Met collega adviseurs die in staat zijn om aansluitend op trainingen en cursussen of zelfstandig verdere adviezen te geven.
    • Aansluitend op onze cursussen, trainingen en opleidingen dienen er regelmatig veiligheidsadviezen of traject te worden opgestart. Dit kan variëren van adviezen over eenvoudige productaanpassingen tot complexe veiligheidsbesturingen, maar ook organisatorische en communicatie oplossingen horen hierbij.
    • Uit praktijkervaring heeft IAB Ingenieurs kennis gemaakt met Samenwerkingspartners die kundig zijn in het praktisch adviseren en uitvoeren van veiligheidsmaatregelen. Deze Samenwerkingspartners hebben zich bewezen in hun missie en visie en ze zijn goed op de hoogte van veiligheidsvoorschriften en sluiten goed aan en dragen bij aan onze missie.
    • In sommige veiligheidstrajecten bevelen wij aan om vanaf het begin reeds contact te leggen met een Samenwerkingspartner, hiermee kunnen in het ontwerp de passende maatregelen worden getroffen. Te denken valt hierbij aan het toepassen van veiligheidsbesturingen, PLC’s, lichtschermen, hekwerken, noodstopsystemen, etc. en ook organisatorische en communicatieve adviezen horen hierbij.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.